ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2023-2024

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2023-2024

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ: 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ: 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2023-2024

Θα πραγματοποιηθούν δύο σειρές μαθημάτων για τις Εξετάσεις Αστυνομίας. Η πρώτη από τις 18 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου και η δεύτερη από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι τις 24 Ιανουαρίου 2024. Όσοι επιθυμούν να προετοιμαστούν και για τις δύο εξετάσεις συμβουλεύονται να παρακολουθήσουν την πρώτη σειρά μαθημάτων. Στο τέλος της σελίδας μπορείτε να επιλέξετε το τμήμα που σας ενδιαφέρει.

Δίδακτρα

Με φυσική παρουσία: €700 για όλα τα μαθήματα με τα βιβλία

LIVE Διαδικτυακά μαθήματα: €560 για όλα τα μαθήματα με τα βιβλία


ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Επιλέξτε το πρόγραμμα μαθημάτων που επιθυμείτε (είτε στο τέλος της παρούσας σελίδας είτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα). Προχωρήστε στη συμπλήρωση των απαραίτητων προσωπικών στοιχείων. Πληρώστε το προϊόν (πρόγραμμα μαθημάτων). Η πληρωμή γίνεται στην ιστοσελίδα μας.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, κάποιος μπορεί να εγγραφεί στα διαδικτυακά μας μαθήματα με πληρωμή των διδάκτρων μέσω τράπεζας (ηλεκτρονικά ή σε κατάστημα) και αποστέλλοντας την κατάθεσή του με τα στοιχεία του (όνομα, τηλέφωνο και πρόγραμμα που επέλεξε να εγγραφεί) στο email info@ktee.ac.cy με θέμα αναφοράς ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

Όνομα Λογαριασμού:      H.A.P. SCHOOLS LTD

Αριθμός Λογαριασμού:   012001032486

SWIFT BIC:                       BCYPCY2N

IBAN:                               CY48002001200000000103248600

Για όσους επιλέξουν τα διαδικτυακά μας μαθήματα

Μετάβαση στη πλατφόρμα TEAMS και οδηγίες χρήσης

Μετά την αγορά του προγράμματος μαθημάτων το Εκπαιδευτικό Κέντρο θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος με το οποίο θα σας ενημερώνει για το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης στην πλατφόρμα TEAMS της Microsoft. Στο περιβάλλον TEAMS θα δείτε τις ομάδες και το πρόγραμμα των μαθημάτων που επιλέξατε να παρακολουθείτε.

Τα μαθήματα θα μαγνητοσκοπούνται αποκλειστικά και μόνο από το Ι.Ε.Κ. Κ.Τ.Ε.Ε. (από τον διαχειριστή της πλατφόρμας ή από τον εκπαιδευτή) και θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από τους συμμετέχοντες στα μαθήματα για σκοπούς επαναλήψεων.

Απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση και η αναπαραγωγή των μαθημάτων από οποιονδήποτε άλλο συμμετέχοντα. Τα μαθήματα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Ιδιωτικού Εκπαιδευτικού Κέντρου Κ.Τ.Ε.Ε.

Για σκοπούς προστασίας των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων στα μαθήματα δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε φωτογραφίες που να αποκαλύπτουν προσωπικά δεδομένα ή/και χαρακτηριστικά.

Οι κάμερες σας πρέπει να είναι απενεργοποιημένες, ενώ τα μικρόφωνά σας θα πρέπει να είναι στη στάση σίγασης (mute) μέχρι να επιτρέψει ο εκπαιδευτής την παρέμβασή σας.

Με την αγορά του εκπαιδευτικού προϊόντος ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ αποδέχεστε ότι τα μαθήματα θα μαγνητοσκοπούνται για τους σκοπούς διδασκαλίας και επανάληψης.

Τα μαγνητοσκοπημένα μαθήματα και οποιοδήποτε άλλο υλικό το οποίο θα βρίσκεται αναρτημένο στην πλατφόρμα καθώς και οι ομάδες των μαθημάτων και τα στοιχεία πρόσβασής σας θα διαγραφούν την ημέρα της εξέτασης.

Η δήλωση πολιτικής του Ι.Ε.Κ. Κ.Τ.Ε.Ε. για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων βρίσκεται στους όρους και προϋποθέσεις της ιστοσελίδας μας.


Για περισσότερες πληροφορίες:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

ΒΙΒΛΙΑ & ΜΑΘΗΜΑΤΑ

*Τα βιβλία συμπεριλαμβάνονται

ΒΡΑΔΙΝΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

*Τα βιβλία συμπεριλαμβάνονται

ΠΡΩΙΝΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ